TV8 Norge

Hva skjer med TV 8?

TV 8 er i dag ikke i drift

Den lokale TV-stasjonen TV 8 NORGE AS var ett nettverk av forskjellige lokal-TV-stasjoner som så dagens lys i år 2000. Derfra har det vært en litt humpete ferd som blant annet involverer en konkurs som satte en sluttstrek for samarbeidet i nettverket i 2015. I dag eksisterer bedriften fortsatt på papiret, og eies av et holdingselskap. Helheten av konseptet var å lage masseprodusert TV på Ski, med lokale innslag som gav de forskjellige stasjonen et lokal-TV-preg.

Konkursen til Pan Media Group

Pan Media Group var eieren til TV8, og hadde i løpet av ekspansjonene, nedleggelsen av TV 8, og oppkjøp av diverse markedsførings- og -pr-selskap klart å samle opp en gjeld til kreditorer på rundt 16 millioner kroner, hovedsaklig fordi de kjøpte opp selskaper hvor verdien lå i driftsinntekter, og ikke i boet til selskapet. Konkursen ble derfor en heller mager historie, hvor tidligere eiere kunne kjøpe tilbake boet til en rimelig penge i 2015.

TV 8 ble stort sett lagt ned fra 2011-2012

Informasjonen om hva som egentlig hendte med TV 8 Norge er noe sparsom, men alt i at er det mulig å spekulere i om det hele ikke var en måte for å få støtte til billige produksjoner fra Medietilsynet, for så å ta en planlagt konkurs, for å kvitte en del andre selskaper med gjeld, for så å vedlikeholde de styrkede selskapene som var del av Pan Media Group. Grepet med å kjøpe tilbake boet virker også som en genial del av denne mulige planen.

Det er mange utenlandske spillselskaper som kjøper TV-markedsføring i Norge. Les casino anmeldelser her hvis du vil vite mer.